Moderna barer och restauranger marknadsför sig ofta med att de har ett stort ölsortiment. Väggen bakom bartendern är fylld med olika glasflaskor från hela världen.
Tyvärr bli hanteringen svår för personal med mycket spring till och från baren samt att det är tungt att bära.
För storkök gäller samma visa och glasflaskor måste bäras ut och slängas i stora plastkärl på bakgården för att sedan blir upphämtade.
Med SveLog Glaskross Bar, Medium och Max, tre smarta glaskrossar för barer, restauranger och storkök förenklar vi hela hanteringen och transporten av glasflaskor.
Investeringen räknas snabbt hem med tidsvinst, minskade transportkostnader och nöjdare personal.
Tyvärr bli hanteringen svår för personal med mycket spring till och från baren samt att det är tungt att bära.
För storkök gäller samma visa och glasflaskor måste bäras ut och slängas i stora plastkärl på bakgården för att sedan blir upphämtade.
Med SveLog Glaskross Bar, Medium och Max, tre smarta glaskrossar för barer, restauranger och storkök förenklar vi hela hanteringen och transporten av glasflaskor.
Investeringen räknas snabbt hem med tidsvinst, minskade transportkostnader och nöjdare personal.