Om SveLog

Vårt Företag

Hej, mitt namn är Anders Carlbark

Sedan 1996 har jag arbetat i miljöbranschen och varit delaktig i utvecklingen vad gäller maskinell utrustning och system. Jag har sett att det efterfrågas en metod, för dig som är miljöansvarig, att enkelt kunna välja utrustning för ekonomiskt och arbetsmässigt rätt hantering av restprodukter och avfall.

Hos oss hittar du utrustning som är lämplig för olika restprodukter och avfall. Vi hjälper gärna till att ta fram en ekonomisk kalkyl och förslag på rätt utrustning för att ni ska spara pengar och effektivisera er avfallshantering.

Vi tror också att ni uppskattar leverans av driftsäkra maskiner till låga kostnader, byggda efter era behov och på överenskommen leveranstid. Allt detta uppfyller vi tack vare stor samlad erfarenhet, låga interna kostnader och skräddarsydda leveranser från fabrikerna i Europa direkt till er.

Så välkommen till Svenska Miljö Logistik – Din samarbetspartner.

Se alla logistikprodukter på logistikmässan.se

Hjälpmedel att hitta rätt produkt

Vi hjälper er att välja rätt

På vår hemsida hittar ni vår guide för att finna rätt produkt utifrån era behov, där kan ni enkelt avgöra vilken utrustning som är lämplig för olika restprodukter och avfall.

Garantera en bra affär

På sidan "Spara pengar" kan du fylla i uppgifter så får du i retur ett förslag och en ekonomisk kalkyl där du ser om det går att spara pengar - och hur mycket.