Nå oss på telefon eller via e-post!

Palomat

Minska kostnader och spara tid med

Förenkla er pallhantering. Minska skador på personal och pallar.
Perfekt för ert lager. Spar mycket tid och kostnader.

Enkel hantering. Inga tunga lyft som sliter på axlar och rygg. Minskar antalet sjukskrivningar.
Utmärkt för köpcenter där ofta varje butik hanterar sina egna pallar. Palomat gör att alla pallar samlas i staplar för enkel returtransport.  Detta spara mycket tid och kostnader.

Palomat finns för pallstorlek: 800 x 1200 (standarpall), 1000 x 1200 (sjöpall), 1200 x 1200 (fatpall), 600 x 800 (halvpall).

Instruktioner om varför man behöver en palomat

Har du andra storlekar på dina pallar, fyll i måtten här!

Beställ broschyr och prislista på Palomat.Broschyr@svelog.se

Jag vill veta mer om Palomat@svelog.se

Hjälpmedel att hitta rätt produkt

Spara pengar med Palomat

Ladda ner vår kalkyl så ser ni hur mycket ni kan spara tack vare Palomat.

Peter Polzer, Underhållsledare på Gunnar Dafgård AB, säger:

Den nya Palomaten som levererades i februari 2023 har fungerat perfekt sedan uppstart och vi kör c:a 30 pallar per dygn.
Jag har inte fått något klagomål eller anmärkning från personalen.
Och att det bara är eldrift gör ju att den fungerar bättre än de gamla pneumatiska som kunde köra lite snett ibland. Men inga sådana problem med den nya Palomaten.

Hagab Industri AB i Taberg som utvecklar, tillverkar och säljer produkter för inomhusklimat och brandskydd, investerade i en Palomat Greenline i september 2019. Produktionschef Jonas Math säger:

Palomaten fungerar utmärkt och gör sitt jobb. Vi är väldigt nöjda. Förutom att vi spar tid och minskar kostnader så ser vi att arbetsmiljön har förbättrats.

IKEA Centres/Birsta City i Sundsvall, Patrik Andersson som är Teknisk Förvaltare säger:

Vår Palomat förenklar pallhanteringen avsevärt!  Den fungerar väldigt bra och är enkel att hantera. Vi är väldigt nöjda med vår investering.

På Kosta Outlet i Kosta med butiker och matställen säger Roger Hultenius, Fastighetsansvarig:

Tidigare låg pallar från butikerna lite överallt men nu med Palomat 5 fungerar det mycket bättre än tidigare och vi ser en klar förbättring vad gäller tidsåtgång och arbetsmiljö vid hantering av tompallar.

Personalen från butikerna och restaurangen placerar enkelt in tompallarna i Palomaten som är mycket användarvänlig.

Sedan leveransen av Palomat i början på 2016 har vi inte haft något maskinellt driftstopp. Det är väldigt viktigt för oss.

Hallins Production AB, Simon Hallin säger:

Vi sparar tid. Tidigare så var det truckföraren med sin truck som hämtade pallen till svetshallen där operatören plockar på gods. Nu hämtar operatören pallen själv med pallvagn. Så det är smidigare och vi belastar inte truckstallet på samma sätt som tidigare.

Enics Sweden AB i Västerås fick sin nya Palomat Greenline levererad i början på 2022, Facility Safety Engineer and Process Engineer Johan Åkerlund:

Det är en ersättning för vår gamla Palomat som har gjort sitt jobb i över 20 år. Nya Palomaten fungerar som den ska och vi är nöjda.

Pelle Grandin som är lagerchef på Copiax AB i Kungens Kurva beställde en Palomat Greenline som levererades under våren 2023, säger:

Vi är supernöjda med Palomaten och pratade just om att beställa en till.