Specialtvätt med kärlvändare och spolning

En skräddarsydd lösning som optimerar tvättprocessen för olika typer av kärl, tunnor och behållare.

Kategori:

Vi prioriterar effektivitet och anpassning för att möta era specifika behov. Här är en detaljerad beskrivning av vår tvättprocess för tunnor, illustrerad för att visa hur våra system underlättar och förbättrar rengöringsarbetet:

  1. Tömning av tunnorna med SveLog Kärlvändare och förspolning:

Tunnorna placeras i vår specialdesignade SveLog Kärlvändare, som vänder dem upp och ner för att tömma innehållet. Efter tömningen utförs en förspolning där vatten sprutas med högt tryck genom effektiva munstycken på tunnornas insida. Detta steg avlägsnar grövre partiklar och rester.

  1. Huvudtvätt med högtrycksspolning:

Efter förspolningen genomgår tunnorna en noggrann huvudtvätt. En högtryckspump används för att applicera vatten med högt tryck både invändigt och utvändigt på tunnorna. Detta säkerställer att alla återstående föroreningar effektivt elimineras.

  1. Effektiva munstycken för komplett rengöring:

Våra effektiva munstycken sprider vattenstrålen på ett optimalt sätt och täcker alla ytor, vilket garanterar att även svåråtkomliga områden rengörs grundligt. På så sätt blir varje del av tunnan ren, både på insidan och utsidan.

SveLog Specialtvätt med SveLog Kärlvändare och spolning är utformad för att omvandla ett tidigare krävande och blött arbete till en enkel och effektiv process. Vi strävar efter att erbjuda högpresterande och anpassningsbara lösningar för att möta specifika behov och önskemål vid tvättning av kärl och behållare.

Offertförfrågan
Skicka in formuläret så återkommer vi snarast med ett offertförslag på denna produkt.