Balpressar, komprimatorer och logistikprodukter anpassade för er verksamhet

Svelogs målsättning är att erbjuda kunder enastående utrustning som hjälper dem att maximera sin ekonomiska lönsamhet samtidigt som de hanterar sina logistiska, arbetsrelaterade och miljömässiga utmaningar på ett effektivt sätt.

Här är några av våra nöjda kunder

Balpressar

Kika närmare på vårt utbud av enkammars balpressar, konstruktioner i världsklass.

Komprimatorer

Stort utbud av komprimatorer och pressar tillverkade i högsta kvalité.

Kärltvätt

Kärltvättar och högkvalitativa lösningar för rengöring av kärl och cisterner.

Spara pengar med Palomat

Förenkla er pallhantering. Minska skador på personal och pallar.

Perfekt för ert lager. Spar mycket tid och kostnader.

Enkel hantering. Inga tunga lyft som sliter på axlar och rygg. Minskar antalet sjukskrivningar.
Utmärkt för köpcenter där ofta varje butik hanterar sina egna pallar. Palomat gör att alla pallar samlas i staplar för enkel returtransport.  Detta spara mycket tid och kostnader.

Hantera glas på arbetsplatsen

Att bära glasflaskor på pubar, restauranger och hotell är något som både tar tid och är tungt för personal. För att lösa problemet lanserar vi nu smarta maskiner som krossar glasflaskor direkt på plats.

Ta hand om frigolit

Ta effektivt hand om frigoliten och minska volymen till en bråkdel. Frigolitskruv SveLog 240 för fisklådor av frigolit komprimerar lådorna upp till 40 gånger. Densiteten som uppnås är ungefär 270 kg/m³.

Smart hantering av avfall

Söker ni efter en smart och ekonomisk lösning för att hantera ert avfall? Vi har lösningen för er oavsett avfallsmängd och vilken sorts avfall ni har. För er som har mycket avfall är skruvkomprimatorn extremt bra.

Senaste Nytt

Komprimator wellpapp för effektiv avfallshantering

Komprimator wellpapp för effektiv avfallshantering

Idag möter många företag en stor utmaning: hantera mycket wellpapp. En komprimator för wellpapp förändrar avfallshantering på ett smart sätt. Den minskar avfallets volym mycket. Det betyder färre transporter och billigare priser. Om ditt företag slänger mer än 300...

läs mer
Återvinna Frigolit: En komplett sorteringsguide

Återvinna Frigolit: En komplett sorteringsguide

Frigolit används ofta som förpackningsmaterial på grund av sina isolerande egenskaper och lätthet. Men vad händer när du inte längre behöver det? Att återvinna detta material korrekt är avgörande för att minska vår miljöpåverkan och bidra till en hållbar framtid....

läs mer
Komprimator och balpress för effektiv avfallskomprimering

Komprimator och balpress för effektiv avfallskomprimering

I denna artikel kommer vi att utforska olika typer av balpressar och komprimatorer, deras fördelar och hur de kan förbättra din avfallshantering. Genom att välja rätt utrustning kan du effektivt komprimera stora mängder avfall, vilket sparar både tid och pengar. Läs...

läs mer

Hantera avfall på bästa sätt

Vill du ha den mest effektiva, ekonomiska och miljövänliga lösningen för hantering av ditt avfall?

Att hitta rätt hantering av olika typer av avfall kan vara en utmaning med många krav att uppfylla, inklusive säkerhet och miljöregler. Men du kan vara lugn, här hjälper vi dig att hitta den rätta produkten för din verksamhet.

Vi erbjuder optimal utrustning som möter arbetsmässiga, ekonomiska och miljömässiga krav. Våra maskiner kan hanteras av erfarna operatörer som Ragn-Sells, PreZero, IL Recycling, Veolia, Stena och Wiklunds Åkeri. Kontakta oss nu för att se hur vi kan hjälpa dig att välja rätt lösning för hantering av dina återvinningsbara restprodukter.

Med vårt stöd kommer du att spara pengar, tid och miljö samtidigt som du får den mest optimala lösningen för din verksamhet.

Hur ska man då välja rätt hantering av restprodukterna?
Börja med att kika på vår guide för att hitta rätt produkt på vår hemsida!